Også om landdistrikternes vilkår, Hedensted kommune, byrådet m.m.

onsdag den 18. januar 2017

Fleksibelt arbejdsliv!

Mere fleksibelt arbejdsliv er en fantastisk ide, som jeg gerne vil kæmpe for at få indført i Hedensted kommune.Ninna Thomsen, SF's sundheds- og omsorgsborgmester i København foreslår, at samtlige medarbejdere i Københavns kommune i fremtiden skal have mulighed for at skrue op eller ned for arbejdstiden efter behov.
Det fleksible arbejdsliv skal ikke koste mere; men indføres indenfor den økonomiske ramme vi kender i dag.
Ideen er at lade medarbejderne  få medindflydelse på egen arbejdstid, så de har mulighed for at gå op eller ned i tid efter ønske og på den måde opnå en bedre balance mellem arbejdsliv og familieliv
 Det er smart, at man kan gå ned i tid i perioder, hvor man har små børn, ønsker at videreuddanne sig eller har en syg mor på hospitalet. Og omvendt kan man også vælge at arbejde mere på tidspunkter, hvor man har overskud til det.
Jeg tror forslaget kan sikre større arbejdsglæde og medarbejdere, der brænder for deres arbejde, ligesom Hedensted kommune bliver en mere attraktiv arbejdsplads.

Forslaget skal ses i forlængelse af SF's forslag om en tillidsreform, hvor vi skruer ned for kontrollen, og  op for tilliden i forbindelse med budget 2017.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar